(For English, see below)
Hozzávalók:
2 fej lila- vagy vöröshagyma
1 póréhagyma
0.5 kg burgonya
3 db tojás
0.4 dl tej
só, bors
Melegítsük elő a sütőt. Szetelejük fel a zöldségeket, a burgonyát vékonyan lapjára reszeljük le. Olajozzunk meg egy tepsit, és tegyük bele a pórét, lilahagymát, majd helyezzük rá a vékonyra szeletelt burgonyát. A tojást keverjük össze tejjel, sózzuk, borsozzuk.
Ezt öntsük rá a zöldségekre úgy, hogy mindenhova jusson belőle.
Sütöben süssük aranybarnára.
Salátával tálaljuk. Jó étvágyat!
Ingredients:
2 heads of purple or red onions
1 pc leek
0.5 kg potatoes
3 pcs eggs
0.4 dl milk
salt and pepper
Preheat oven. Dice up the onions and leek, and slice up the potatoes very thinly. Oil a baking tray and add the leeks, onions first, then spread potatoes on top. Mix the eggs well with milk, add salt and pepper. Pour this over the tray so it covers everything.
Bake it till golden brown.
Serve it with salad. Enjoy!
Comments