(For English, see below)
Hozzávalók:
1 kg vöröshagyma
0.5 l fehérbor
5 gerezd fokhagyma
só, bors, babérlevél
olaj
Vágjuk fel a vöröshagymát és olajon pirítsuk meg egy vasedényben, amig karamellizálódik. Ez sokáig tart, olyan 40-50 perc. Ezután adjuk hozzá a bort, sót, borsot, babérlevelet és fokhagymát. Fedjük le és hagyjuk lassú tűzőn felforrni és összefőni.
Reszelt sajttal tálaljuk.
Jó étvágyat!


Ingredients:
1 kg Red Onion
0.5 l White Wine
5 Cloves of Garlic
Salt and Pepper, Bay leaves
Oil
Dice up onions and fry in an iron pot with oil until caramellised. This takes long, about 40-50 minutes. Add wine, salt and pepper, bay leaves and garlic. Put lid on and bring to boil and shimmer on low heat.
Serve with grated cheese.
Enjoy!