Hozzávalók:
1 db nagyobb édeskömény
400g fusilli tészta
1 evőkanál olivaolaj
½ citrom leve és héja
200g füstölt pisztrángfilé
2 gerezd fokhagyma
1 csokor rukkola
1 marék kapribogyó
Só és bors ízlés szerint
Elkészítés
Vékony szeletekre vágd fel az édesköményt.
Főzd meg a tésztát az zacskón lévő instrukció szerint.
Közben egy serpenyőben közepes lángon melegítsd fel az olajat. Add hozzá az édesköményt és gyakran kevergetve pirítsd, amíg megpuhul.
Add hozzá a kapribogyót, a citrom reszelt héját és levét, a zúzott fokhagymát, a füstölt pisztrángot és az apróra vágott rukkolát.
Sózd, borsozd, és keverd össze a leszűrt, lecsepegtetett tésztával.
Rukkolával díszítve tálald..